К основному контенту

Памятка работодателю

Ответственность за несвоевременную выплату оплаты труда...

Также, напоминаем, что согласно статье 233 КЗоТ Украины в случае нарушения законодательства об оплате труда работник  имеет право обратиться в суд с иском к работодателю без ограничения каким-либо сроком давности.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Реквізити рахунків Державного та місцевих бюджетів для сплати податків

Реквізити рахунків Державного та місцевих бюджетів для сплати податків, зборів (обов’язкових платежів) і для забезпечення справляння митних та інших платежів УВАГА! З 2 липня 2018 року починають діяти реквізити нових рахунків з обліку надходжень бюджетів У відповідності до листа Головного управління Державної казначейської служби України в Одеській області від 06.06.2018 року №06-08/686-3476 «Про відкриття рахунків з обліку надходжень» та згідно із запровадженням з  02.07.2018 року 

Кабмин начал борьбу с зарплатами в конвертах

С 5 октября представители исполнительной власти начнут мероприятия, по борьбе с теневой занятостью. Правительство поручило Государственной службе по вопросам труда, Фискальной службе, Пенсионному фонду, Нацполиции и другим органам исполнительной власти провести мероприятия.

Национальный банк обнародовал полный пакет актов системы валютного регулирования

Національний банк України оприлюднив останній з семи проектів нормативно-правових актів, які з 7 лютого 2019 року стануть основою для нової ліберальної системи валютного регулювання, передбаченої Законом України "Про валюту і валютні операції" . Полный текст: